Actualtests 1Z0-457 Oracle Enterprise Manager 12c Essentials apply examination would be the most suitable choice so that you can prepare for the actual Oracle test. If you want to be a preeminent Actualtests technicians, you can not avoid the actual Actualtests 1Z0-457 Oracle Enterprise Manager 12c Essentials materials preventative measure. One can learn not just the true 1Z0-457 examination questions and answers but also the comprehensive explanation. Moving Oracle 1Z0-457 qualification is actually the very first most important thing, moreover, one can learn numerous specialized information and also encounters that can found in not able to apply function.

2016 Jun 1Z0-457 exams

Q21. A customer is considering purchase of an Oracle Enterprise Application. Identify three Oracle Enterprise Manager Application Management Suites that can be utilized for management of Oracle application. 

A. Application management Suite for Oracle Financials 

B. Application management Suite for Oracle Siebel 

C. Application management Suite for Oracle PeopleSoft 

D. Application management Suite for Oracle JD Edwards EnterpriseOne 

E. Application management Suite for Oracle Middleware 

F. Application management Suite for Oracle FLEXCUBE 

Answer: BCD 


Q22. Identify the sequence of steps that is needed to set up the virtualization infrastructure before you start monitoring and managing virtualization targets with Oracle Enterprise manager. 

A. Register OVM Manager and discover Oracle VM Server; set up the storage infrastructure; configure networks and VLAN groups; and create a virtual server pool. 

B. Register OVM manager and discover Oracle VM Server; configure networks and VLAN groups; set up the storage infrastructure; and create a zone. 

C. Configure networks and VLAN groups; create a virtual server pool; register OVM manager and discover Oracle VM Server; and set up the storage infrastructure. 

D. Configure the networks and VLAN group; set up the storage infrastructure; create a virtual server pool; and register OVM Manager and discover Oracle VM Server. 

Answer: B 


Q23. Identify a key capability of Oracle Enterprise Manager Application Quality Management (AQM)? 

A. Testing of application and infrastructure changes 

B. Static analysis of code 

C. Code change management and version control 

D. Application replication 

Answer: A 


Q24. What is the key time model statistics that is gathered by the Automatic WorkloadRepository? 

A. Query time 

B. User response time 

C. Database time 

D. Wait event time 

Answer: C 


Q25. Which three abilities are supported by the hardware management function in Oracle Manager Ops Center? 

A. Updating the system firmware 

B. Configuring the Infiniband fabric 

C. discovering the network devices 

D. configuring the security devices 

E. updating firmware on third party storage 

Answer: ABC 


1Z0-457  exam engine

Renewal 1Z0-457 free download:

Q26. What order of steps would you use to display a virtual assembly with Oracle Enterprise manager? 

A. Create an assembly with Oracle Virtual Assembly Builder Studio; upload the assembly to the software library; deploy, and then manage with Oracle Enterprise manager. 

B. Create an assembly with Oracle Virtual Machine Builder Studio; save the software library; deploy, and then manage with Oracle Enterprise Manager. 

C. Create an assembly with Oracle Virtual Machine Builder Studio; upload the assembly to the repository; deploy, and then manage with Oracle Enterprise manager. 

D. Create an assembly with Oracle Application Express; upload the assembly to the repository; deploy, and then manage with Oracle Enterprise manager. 

Answer: A 


Q27. What Enterprise Manager functionality can you use to monitor non-Oracle components from the Oracle Enterprise Manage console? 

A. User exits 

B. Connector Framework 

C. Management plug-ins 

D. Feature not supported by Oracle Enterprise Manager 

Answer: C 


Q28. Identify three consolidation choices handled by Oracle Enterprise Cloud Control Consolidation Planner. 

A. Physical-to-virtual 

B. Database consolidation on Exadata 

C. Application consolidation on Exalogic 

D. WebLogic consolidation on Exalytics 

E. Virtual-to-physical 

Answer: ABC 


Q29. In Oracle Enterprise Manager, what would you use for a job that you want to save and use again later? 

A. The job Repository 

B. The Job Scheduler 

C. The Job Library 

D. The Job Activity Service 

E. The Job Reuse Template 

Answer: C 


Q30. What feature of the Diagnostic Pack for Oracle Database collects statistics on all active 

sessions and stores it in memory? 

A. Active Session History (ASH) 

B. Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) 

C. Automatic Workload Repository (AWR) 

D. Automatic Storage Management (ASM) 

Answer: A