Exam Code: 1Z0-521 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-521 Exam.

2016 May 1Z0-521 Study Guide Questions:

Q11. Select the two principle elements of the pack functionality in shipping execution. (Choose two)

A. Trip

B. Delivery

C. Trip stop

D. Delivery line

E. License plate number

Answer: DE


Q12. Identify four features to Workflow monitor. (Choose four)

A. Enables you to view your Workflows

B. Enables you to modify a workflow definition file

C. Enables you to download a workflow definition file

D. Displays status information for the process instance

E. Enables administrators to perform control operations

F. Enables you to search for a Workflow process instance

G. Provide only summary level information about individual activities of a workflow process.

Answer: ADEF


Q13. Select these items attribute groups. (Choose three)

A. General planning

B. Order management

C. Periodic manufacturing

D. Process manufacturing

E. Discrete manufacturing

F. Repetitive manufacturing

Answer: ABD


1Z0-521  question

Down to date 1Z0-521 download:

Q14. ABC Corp has the following organization structure:

1) Legal Entity: A

2) Operating units: B and C

3) Balancing Entities: 10, 20, and 30

Identify three correct statements regarding the balancing Entity. (Choose three)

A. Each balancing Entity must balance within itself.

B. There can be multiple Balancing Entities Within an operating unit

C. Balancing Entity is the lowest possible unit in the chart of accounts

D. Balancing Entities can be automatically secured at legal entity level

E. Balancing Entities can be secured at the operating unit level through security Rules

Answer: ABE


Q15. Which three statements are true regarding OM system parameters? (Choose three)

A. System parameters can be set with different values of different operating units.

B. System parameters can not be set with different values for different operating units.

C. The profile OM: credit sales person for freight on sales has been changed to an OM system.

D. The system parameter OM Employee for self service order has been changed to an OM system parameter with the same name.

E. The system parameter name OM employee for self service order in single OM system parameter which ha not changed to an OM profile.

F. The profile OM employee for self service order is the only OM responsibility level profile, which has been changed to an OM system parameter with a new name requestor for drop ship order created by external users.

Answer: ACF


Q16. Identify two features of Oracle workflow in Oracle E-Business Suit Release 12. (Choose two)

A. Enhance data security

B. Helps you focus on managing individual business transactions

C. Has each activity in work flow as PL/SQL function or notification or a sub process

D. Can integrate business functions only between business process within a single company

E. Can integrate business process within an enterprise, as well as between different organizations and different systems

Answer: CE


2passeasy.com

Download 1Z0-521 bible:

Q17. An order has five lines with line status of staged/pick confirmed. There is no record on the delivery tab in the shipping transaction from for this order.

What could be the possible solution?

A. Resolve the shipping exception.

B. Enable shipping privilege for the user.

C. Auto create delivery from the pick release form.

D. Auto create delivery from the delivery transaction form.

E. Auto create delivery from the shipping transaction form.

Answer: E


Q18. Which three activities are the parts of shipping process in order to cash cycle? (Choose three)

A. Scheduling the order line

B. Splitting sales order lines

C. Assigning deliver to trips

D. Decrementing inventory after ship has happened

E. Moving materials from factory to the stocking warehouses

F. Create move orders to transfer the items to the shipping Subinventory

Answer: CDF


Q19. ACME's standard freight storage charge is a ten percent markup handling costs.

To ensure the correct calculation of freight charges, which formula qualifier context, and qualifier attribute will you use? (Choose two)

A. Create a formula to calculate the markup freight handling as (0.1 times the handling cost)

B. Create a formula to calculate the markup freight handling as (1.1 times the handling cost)

C. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with a line level modifier line.

D. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight terms with an order level modifier line.

E. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with a line level modifier line.

F. Use a qualifier context of terms and a qualifier attribute of freight type code with an order level modifier line.

Answer: BE


Q20. Exhibit


View the exhibit while entering a journal in Journal form, you enter a code combination of 29.402.4519.2103.240 in the five-segment Accounting Flexfield However you are unable to proceed after entering this account combination.

What could be problem in the structure definition of accounting Flexfield?

A. The "Freeze Rollup Groups" check box is selected

B. The " Allow Dynamic Inserts" check box is selected

C. The "Freeze Flexfield definition" check box is selected

D. The "Cross Validate Segment" check box is selected

Answer: B